"North of the River" van Judy Benschop:
 
"In tegenstelling tot een verzameling losse liedjes luistert North of the River  als een verhaal dat in meerdere hoofdstukken verteld wordt. Een verhaal over liefde, verlies, dood, stilstaan en verdergaan. De muziek is veelal melancholisch, maar op een prettige, troostrijke manier. Benschop heeft een lichte, heldere stem waarmee ze zowel lieflijk als kwetsbaar klinkt. Ze zing recht vanuit het hart en weet daarmee de luisteraar te beroeren. Dit doet ze op zo’n subtiele manier dat je het soms bijna niet in de gaten hebt, maar ondertussen weet ze je te grijpen en nestelen de melodieën zich in je hoofd. Ze geeft ons een kijkje in haar (gevoels)wereld en laat ons even wegdromen en stilstaan bij dat wat we zelf verloren hebben. North of the River is een album dat ontroert en troost brengt."
 
Marjolein van der Heide, Na de lunch
 
De afgelopen jaren zijn er een aantal erg mooie songs ontstaan. Het mooiste werk komt op een nieuw album. Er zijn al een aantal songs gekozen :)
Het plan was: eind 2015 de studio in....  de onverwachte wending: ik ontmoette mijn Amerikaanse jeugdvriend uit 1979 opnieuw! Met levensveranderende gevolgen... er is veel gebeurd, het album moest even wachten.....  wordt vervolgd...
Zoek
Home
Bio
Muziek
Video
Foto's
Agenda
Media
Contact
 
Copyright © Judy Benschop 2012